αγοράστε πόρτες γκαράζ Σε σύνδεση

 

Οι εμπορικές πόρτες γκαράζ πρέπει να είναι σε θέση να πάρουν πολύ περισσότερα χτυπήματα από τις πόρτες κατοικιών. Σε πολλές περιπτώσεις, υπάρχει μεγάλη κυκλοφορία που κινείται μέσω αυτών των θυρών, φορτηγών και άλλων ειδών εξοπλισμού που εισέρχονται και εξέρχονται ή συνδυασμός και των δύο. Αυτές οι πόρτες πρέπει επίσης να συμμορφώνονται με τους τοπικούς κωδικούς και θα απαιτούν κλειδαριές ασφαλείας βαρέως τύπου.

 


αγοράστε πόρτες γκαράζ Σε σύνδεση

 

Οι εμπορικές πόρτες γκαράζ είναι κατασκευασμένες από διαφορετικά υλικά από αυτά που θα βρείτε σε απλά γκαράζ κατοικιών. Μπορούν να κατασκευαστούν είτε από τροχαίο χάλυβα, από μολύνσεις από χάλυβα ή από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας.

 

Οι πόρτες αλουμινίου βρίσκονται σε πολλές αντιπροσωπείες αυτοκινήτων ή στον τοπικό πυροσβεστικό σταθμό σας. Είναι ιδανικά για επιχειρήσεις που μπορεί να θέλουν να έχουν ένα παράθυρο στην πόρτα του γκαράζ ή να θέλουν κάτι φως που επιτρέπει περισσότερο φως από μια ατσάλινη πόρτα. Είναι επίσης γρήγορο και εύκολο στο άνοιγμα, το οποίο είναι ακριβώς αυτό που απαιτείται σε αντιπρόσωπο ή πυροσβεστικό σταθμό.

 

Οι χαλύβδινες πόρτες είναι πιο ασφαλείς και έχουν μεγαλύτερη ικανότητα να βοηθούν στον έλεγχο του κλίματος μέσα στο γκαράζ, καθώς διαθέτουν επιλογές μόνωσης. Οι κυλιόμενες ατσάλινες πόρτες είναι σίγουρα ο ισχυρότερος τύπος που διατίθεται και βρίσκονται συνήθως σε εμπορικό κέντρο ή άλλες μεγάλες επιχειρήσεις που χρειάζονται ισχυρότερο τύπο πόρτας. Αποτελούνται από χάλυβα που έχει εύρος 18 - 24 και μπορούν να βαφτούν.

 

Επιλέγοντας τις σωστές εμπορικές πόρτες γκαράζ

 

Εδώ είναι μερικά πράγματα που θα πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά μιας πόρτας γκαράζ για την επιχείρησή σας.

 

Πρέπει να αυτοματοποιηθεί;

 

Θα πρέπει να καθορίσετε εάν οι πόρτες πρέπει να είναι αυτοματοποιημένες ή όχι. Αυτό εξαρτάται εν μέρει από το πόσο συχνά πρέπει να ανοίγουν και να κλείνουν οι πόρτες. Οι μικρότερες επιχειρήσεις χρειάζονται μερικές φορές μόνο μια εμπορική πόρτα γκαράζ που μπορεί να τυλιχτεί χειροκίνητα, ενώ οι μεγαλύτερες εταιρείες μπορεί να χρειάζονται ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα. Με ένα αυτοματοποιημένο σύστημα γκαράζ θα πρέπει να έχετε μια πόρτα γκαράζ που να αντέχει σε πολλή χρήση.

 

Εξέταση του προϋπολογισμού σας έναντι ασφάλειας

 

Παρόλο που θα πληρώσετε περισσότερα για μια χάλυβα υψηλής ταχύτητας για την εμπορική σας επιχείρηση, αξίζει τα επιπλέον χρήματα που δαπανώνται, λίγοι ανησυχούν καθόλου για τη διατήρηση υψηλής ασφάλειας. Αυτοί οι δύο παράγοντες πρέπει να σταθμίζονται προσεκτικά, καθώς μια ελαφριά πόρτα γκαράζ χωρίς πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας μπορεί να είναι αρκετά εύκολη.

 

Εξετάστε προσεκτικά τις επιλογές σας όταν εξετάζετε εμπορικές πόρτες γκαράζ. Ρίξτε μια καλή ματιά στον τύπο των οχημάτων που πρόκειται να χρησιμοποιήσουν το γκαράζ για να προσδιορίσετε εάν χρειάζεστε μια παχιά ατσάλινη πόρτα που μπορεί να αντέξει πολλές προσκρούσεις και μώλωπες ή αν μια ελαφριά πόρτα αλουμινίου είναι πραγματικά αυτό που θα χρειαζόταν.

Comments